GönderenKonu: Kendimiz  (Okunma sayısı 601 defa)

Aprahamcan

  • Forum Üyesi
  • İleti: 50
  • Üyelik Tarihi:
Kendimiz
Tarih : 19-04-2012 Saat : 11:42

Kendini tanı, kendinde neyi çok seveceğini bil, çevrenle hayatının nerde birleştiğini, bütün güzelliklerin nasıl şekillendiğini bil…

Bilmek bazen büyük bir güçken yanında getirdiği sorumluluklarla bazen zorlayabilir bu oran tabi ki kabullenmeyle ilgili doğru orantılıdır.

Rüzgârı tanı ama sadece enerji versin içine, içinde fırtına yaratmasın, yağmuru tanı ama sadece bedeninin su ihtiyacını sağlasın, içe akan gözyaşı olmasın, güneşi tanı ama içinde doğup yolunu aydınlatsın, kendini yakmasın, bulutu tanı ama sadece senle karanlık arasına paravan olsun, ruhunu örtüp ışığını kapatmasın…

Kendimizi tanımak ise apayrı bir meziyettir… Kendimizi ruhsal, zihinsel ve fiziksel olarak bilmek tanımak güzelliklerin ve huzurun benliğimize işlemesini sağlayacaktır. En önemlisi ise ruhumuzu tanımaktır ruhu tanıdıktan sonra gelişimimiz için ayrı bir huzur ve sevgi yolunun kapısı açılacaktır.

Herkesin hâkimiyetinin tek kaynağı vardır o da ruhumuzun ait olduğu Yaradandır. Onun aitliğinde gücümüzün en yüksek olan bilinç farkındalılığa ulaşırız.

Kendini tanı ama sadece Ruhsal yükselişin için ve sevginin ruhunda uyanışını sağlayacağı kadar, zihninle kısıtlamalar olup kendi yüksekte göstermeyeceğin şekilde kararda kalsın.

 

Huzurlu Farkındalıklar Ve Uyanışlar İçinde Bulunmanız Dileğiyle

                                                                       Sevgiyle,

                                                                           Can Apraham Kuyumcu