#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     İyonik El Ve Ayak Detoksu

   
Fiyat : 500 TL 
Ürün Özellikleri
Bedeni Toksinlerden Arındırmak Yenilenmeyi Sağlamak
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ayak ve El detoxu

Aşağıdaki hastalıklarınızdan kurtularak hücre bazında 10 yaş gençleşmek ister misiniz?

Kanser, Hepatit, Diyabet (Şeker), Romatizmal rahatsızlıklar, Solunum yolu rahatsızlıkları, Kalp-Damar Rahatsızlıkları, Böbrek yetmezliği, Kilo Problemi, Ruhsal rahatsızlıklar, Kısırlık ve bir çok rahatsızlığınıza çare olabilecek bir uygulamadır.


İçsel Beden Temizliği Yaparak bedeninizi ve ruhunuzu arındırın!

İÇSEL BEDEN TEMİZLİĞİ UYGULAMASIYLA KALIN BAĞIRSAK, KARACİĞER VE SAFRA KESESİ TEMİZLİĞİ NETİCESİNDE FAYDALI OLDUĞU RAHATSIZLIKLAR

Kalın bağırsak hastalıkları : Kabızlık, Gaz oluşumu, Polip, Hemeroid (Basur), Tenya, Kolit, Ülser, Boşaltım sistemi bozukluğu

Kalın bağırsak hasta olduğunda sebep olduğu hastalıklar : Baş ağrısı, Derinin sivilce ile kaplanması, ağızda iltihap, gözlerde konünktivit, Eklem iltihabı, Karaciğer hastalıkları, Sinüzit, Bronşit, Astım, Dudak kabarıklıkları...

Aynı zamanda insan dili üzerinde de kabarıklık ve diğer oluşumlar oluşmaktadır. Ağız ve beden kokusu, İlgisizlik, Uykulu, Alt karın bölge ağırlık, Karın şişme, Ağrı, Ses, İştahsızlık, Prostatik ve düzensiz adet, Karın hastalıkları.

Kalın bağırsak hastalıkları insan üzerinde devamlı bir rahatsızlık hissi vermektedir. İletişim bozuluyor, kara düşünce, eğer bu rahatsızlıkları yaşıyorsanız Kalın bağırsağı temizlemeye başlayın.

Karaciğer Hastalıkları: Heatomegaliya (karaciğerde büyüme), Hepatit, Karaciğer yağlanma, Siroz.

Safra Kesesi Hastalıkları: Safrada çamur, kum ve küçük taşları, iltihap ve Safra Kesesi yolları bozuklukları.

Solunum sistemi hastalıkları: Akciğer hastalıkları.

Ayrıca böbrek, mesane, dalak ve pankreas ile ilgili hastalıklar.

Bununla birlikte bedeninizde ve ruhunuzda bahar dirilişini sizde yaşayın. Sıkıntılarınızdan k
urtulun. Bedeninizi güçlendirin, hastalıklara karşı direnciniz artsın.

 DETOX (TOKSİNLERDEN ARINMA)
Sağlığımızı neden kaybediyoruz?
Organlarımızı normal sağlıklı fonksiyonlarından uzaklaştıran sebepler nelerdir?

Bu sorular hepimizin merak ettiği konulardır.
• Ailevi yatkınlık
• Çevresel etkenler
• Kişisel stresler
Bunlar vücudumuzdaki hücrelerde değişikliklerin başlamasına neden olurlar.
Modern zamanlara kadar insanın en önemli stres kaynağı ; acıkma, susama, soğuk, sıcak, bakteri kaynaklı hastalıklar idi. Yeni milenyumla beraber çevremizle birlikte pek çok şey değişti.

Şimdilerde yeni toksinlerle mücadele etmek durumundayız. Endüstriyel gelişimden sonra, binlerce kimyasal bileşen doğaya atılmaya başlandı.

İnsanoğlu sürekli olarak
• Aldığımız ilaçlar
• Yediğimiz gıdalar
• İçtiğimiz su
• Aldığımız nefes yolu ile bu toksinlerle karşılaşmaktadır.

Her biri ciddi sağlık riski yaratabilecek toksinler olup haklarında çok az şey bilinmektedir. İki veya daha fazla toksin bir araya geldiğinde daha güçlü bir etkiye sahip olup sağlığımızı bozmaktadır.
• Dişlerimizde civalı dolgular
• Kök kanallarında anaerobik bakteri
• Antibiyotik kullanımına bağlı barsaklarda anormal bakteriyel flora
• Kurşunlu benzin kullanıldığı dönemde kemiklerimizde birikmiş olan kurşun
• Kanımızda dolaşarak karaciğer metabolizmasını bozan ilaçlar

Toksik kaynakların hızla çoğalmasından dolayı vücudumuzu hızla detoxifiye (toksinlerden arındırma) etmemiz gerekmektedir.

Hücrelerimize zarar veren toksinler gözle görülemezler, vücuda girdikleri zaman hücre düzeyinde parçalanırlar. Bu olay yavaş yavaş gün be gün ve senelerce sürmekte ve gerçek hastalık ortaya çıkana kadar bizim bu olaydan haberimiz olmamaktadır. Toksisiteden kaynaklanan hastalıklar kimyasalların kan ile vücuda yayılması ile meydana gelir ve sonuç olarak hücreler ve organlar kontamine bir ortamda yüzer hale gelirler. Detoxifikasyon, kanı temizleyen, toksinleri vücuttan uzaklaştıran bir tedavi rejimidir. Hücrelerimizin detoxifikasyon enzim sistemi, biz toksinlere maruz kaldıkça hücrelerimizi korumaya çalışmaktadır. Bu enzimler toksinlerin non-toksik hale çevrilmesini sağlarlar. Biz vücudumuzda meydana gelen bu mucizenin farkında bile olmayız.

 

Tetikledikleri Rahatsızlıklara gelince;
- Romatizma, artrit, gut
- Eklem ağrıları
- Selülit
- Şişmanlık
- Deri döküntüleri
- Kronik yorgunluk
- Uykusuzluk
- Baş ağrısı migren
- Hazım şikayetleri
- Yüksek kan basıncı
- Böbrek işlevlerinin azalması
- Karaciğer problemleri
- Bel ve sırt ağrıları
Toksinlerden nasıl kurtuluruz.;
Aslında vücudumuz yapısı itibari ile hücre atık maddelerini bünyesindeki karaciğer,böbrek ,akciğer ve deri vasıtası ile arındırabilmekte ve dışarıya atabilmektedir.Tüm bunlar doğal işlevlerdir. Vücuttaki tüm kan dolaşımını 22 dakikada tamamlamaktadır. Aletimiz gereğinden fazla negatif yüklü iyonlar üretmektedir. Vücudumuzdaki zararlı maddeler ve serbest radikaller ise pozitif yüklüdür.Elektrik yük potansiyeli kritik değerleri aştığı zaman ayak tabanı üzerindeki hücre zarında bir yük dengeleme fonksiyonu oluşur aynı gök gürültüsünde olduğu gibi. Bu elektrik yük takası esnasında serbest durumdaki güçlü radikaller nötralize olacaktır. Bu nötralize edilmiş serbest radikallerin çok küçük olan ebatları ( Nano büyüklüğünde olanlar )
Deri ,Böbrek, Ciğer ve Barsaklar üzerinden eşit şekilde dışarıya yönlendirilirler ve aynı zamanda hücrelerin elektrik kapasitesi de nötralize edilerek dengelenir. Dışarıya yönlendirilen bu serbest radikaller dolaşım vasıtası ile ayak tabanında yer alan 4.000 i aşkın ter bezleri sayesinde dışarıya atılır.

Fiyat

Ayak detox 30dk      500tl
Paket fiyatlarını sorunuz

Paket Fiyatlarını Danışın

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj