#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Full Sanjana Therapy

   
Ürün Özellikleri
Her Türlü Problemi Aşıp Kişinin Farkındalığını Artırarak Kendine Yetebilmeyi Öğretmek
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

         Hedeflerimiz, insanların farkındalığını artırarak kendilerine nasıl yeteceklerini öğretmek… Bütün dış bağımlılıklarından kurtararak sadece kendilerinin ve Yaratıcının ışığına bağlı kalıp şükretmelerini sağlamak...

       Hem fiziksel hem psikolojik hem de ruhsal açıdan yanlış kodlanan kodları, hatalı olumlamaları değiştirip hayatımıza güzellikleri çekmek… Hayat önümüzde ilerlerken durup dışarıdan izleyebilme imkânını kendimize tanımak...

      Bunları yapmak için belli kalıpları kırmak gerekir.  Bu kulağa zor geliyor olabilir. Ama terapiye isteyerek ve inanarak gelindiğinde çok zor görünen kalıpların kolayca kırıldığını göreceksiniz.

       Full therapy ile yaklaşık 3,5 ile 6 saat sonunda kendinizi yenilenmiş (sıfırlanmış bir şekilde ruhsal, bedensel ve zihinsel olarak) bulacak ve problemlerinizi yok etmek için size verilecek 21 günlük iyileşme, toparlanma sürecini de başlatmış olacaksınız.

      Bu  uygulamanın içinde ilk önce problem teşhisi konuyor (ruhsal harita, bilinçaltı testi,...) ve uygulanacak yöntemlere karar veriliyor. Gerekli durumlarda on dakika oksijen therapy uyguluyoruz. Böylece akciğer ile beyindeki oksijen miktarını artırarak bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve fiziksel performansın artmasına yardımcı oluyoruz. İhtiyaca göre bu işlemden sonra scanner aletiyle omurilikteki sinirleri yumuşatarak organlarla beyin arasındaki iletişimi rahatlatıp hızlandırmış oluyoruz. Yine scanner ile omurilikteki belli noktalara uygulama yaparak organ şarjı yapılıyor ardından klasik derin bağ doku masajı, mobilizasyon ve tetikle bedendeki kaslar yumuşatılıp toksinleri hareketlendiriyoruz ve kişilierin yaşadıkları olaylarla ilgili bağlarından özgürleştiriyoruz.

      Problemlerin çözümü ile ilgili olumlamalar, evrensel enerjiyle beyine işleniyor ardından da DNA ‘lara kadar enerji yükleyip mühürleyerek ruh arındırması sağlanır. Vücutta hareketlenen toksinler ayak detoxu ile suya hapsedilerek arındırılır.

      Son olarak ihtiyaca göre beden ve ruh dinlenmesini sağlamak ve tedaviyi hızlandırmak için yapılan piramidin içinde on dakika uyku... 

      Sonra zihnin de gerekli farkındalığa ulaşması için Hipnoz seansına alınıp gerekli bilinç düzeyi yükseltilir ve gelecekte istenilen hayatın huzurlu bir şekilde gelmesi için tohumlar atılır.

      Bundan sonra içinde perhiz ve olumlama olan 21 günlük program hazırlanır. Egzersizlere ve verilen hayat kurallarına uyulursa huzuru ve sağlığı kendi kendine çekmesi bir insan için mucize değildir. 
       21 gün sonra ikinci ve son seans ile son rütuşlar yapılır ve özgür bir şekilde hayatımıza devam edilir

Fiyatlandırma:

Full Therapy 1 Seans Ücreti 1000TL

Toparlanma evresinde toplam Özgürleşme 2 seans yapılmaktadır.
Yükselme 1 Seans Ücreti 1250TLdir. 2 Seans yapılmaktadır.


Bunları takiben isteyen danışanlara yükselme seansları ile ilgili bilgi verilecektir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj