#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Lenfatik Masaj Sistemi

   
Ürün Özellikleri
Liposuction sonrası bedenden ödem ve şişkinliğin atılmasına yardımcı olur.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

         “Lenf dolaşımı.” İç organlarımızın temizliğinden sorumlu, atık toplama sistemi olan lenf dolaşımı, doğru çalıştığında bağışıklığımız artar ve hastalıklara karşı dirençli, sağlıklı ve pırıl pırıl bir bedenimiz olur. Lenf dolaşımı, bildiğimiz kan dolaşımına paralel çalışır ve vücudumuzun kirli atık sistemidir.

         Cilt yüzeyine yakın pek çok kılcal kan damarı deri altına sürekli su ve protein sızdırır. Bu sıvının cilt altından toplanması lenf kanallarının görevidir. Lenf kanalları cilt altından topladığı su ve proteinden oluşan “lenf” sıvısı içerir. Lenf sıvısı cilt yüzeyine çok yakın lenf kanallarına sızarak hareket eder. Lenf kanallarından akan lenf sıvısı yoluna devam ederken daha derinlerde yer alan geniş lenf kanallarına dökülür, bunlara koltuk altı ve kasıkları örnek verebiliriz. Lenf sıvısı, lenf nödülleri ve bazı guddeler tarafından filtere edilerek bedenin daha geniş toplar damarlarına akar. Cilt altında biriken ve lenf kanalları ile toplanarak filtre edilen bu su ağırlıklı sıvı idrar yoluyla bedenden atılır. Protein ve su dokular arasında birikerek ödem oluşturur. Ödem, lenf kanallarının yetersiz olduğu durumlarda, lenf kanallarını tıkanması veya tahribatında ya da bir hastalıkta meydana gelebilir. 

        Lenfatik drenaj masajı Lenfatik drenaj masajı elle veya lenf drenaj makinası ile uygulanıyor. Elle yapılan masaj, derinin önce hafif harekete geçirilmesini sağlıyor. Yapılan hareketler damarlardaki lenfatik akışı itiyor. Belirli noktalara parmaklarla bastırıldığında, kullanılmış lenfler atılarak yenileri oluşuyor, bu da o bölgedeki kan dolaşımının, hiç bir güç kullanılmadan hızlanmasını sağlıyor. Lenfdrenaj makinası ise, vücutta lenfatik sistem adı verilen, hücreleri besleyen beyaz sıvı dolaşımı hızlandırıyor.

        Bu aletin ayrıca kas sistemi üzerinde de olumlu etkisi var. Makinanın yaptırdığı tüm hareketler damarlardaki lenfatik akışı itiyor ve lenfatik sistemin düz kaslara ait kısmına etki yapıyor.

        

1- Günlük 1 - 1,5 litre su içmeye gayret edin.

  2- Tuz ve tuzlu gıdaları kısıtlayın, günlük 0,5 gr.'dan daha fazla tuz almayın ve diyet tuzu
      tercih edin. 

  3- Yemek aralarında birşey içmemeye özen gösterin. 

  4- Sabah kahvaltıdan önce ve gece yatarken 2 bardak su için.

  5- Alkollü içecekler, kola, nescafe, kahve, oralet ve bozadan mümkün olduğunca uzak durun. 

  6- Şekerli gıdalar ve tatlılardan uzak durun. 

  7- Patates, pirinç, elma, havuç su tutucu gıdalardır, bunlardan tüketmemeye gayret edin. 

  8- Dil peyniri hariç diğer peynirleri suda bekleterek yiyin. 

Fiyatlandırma :
 1 Seans Meridyen Lenf Cihazı 950 TL
 1 Seans Meridyen Lenf Cihazı + Manuel Lenfatik Masaj 1800TL
 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj