#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Reiki

   
Ürün Kodu : Reiki
Ürün Özellikleri
Problemlerinizi çözmede Yaratıcının ışığını kullanmanızda yardımcı olur
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. 1900′lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui’dir.

Reiki herhangi bir din yada inanç şekli değildir her inanca sahip insan tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir. Hastaların mutlaka tıbbi tedavi görmesi gerektiğini savunan reiki uygulayıcıları reikinin faydalarını tüm dünyanın daha iyi görmesini sağlamışlardır.

Reikinin hiç bir zararı yada yan etkisi yoktur, zamanla unutulmaz ve etkisi kaybolmaz. Bir çok hastalıkta tıbbi tedaviyi tamamlar,zihinsel ve bedensel gerginlilerden kurtulmayı sağlar, ilaçların yan etkisini azaltır,yorgunlukları giderir,bağımlıklardan kurtulmaya yardım eder kısaca pozitif enerjiyi arttırma ve kişisel gelişim anlamında önemli pozitif etkiler yapar.

Reiki bugün dünyada yaklaşık iki milyon kişi tarafından uygulanmaktadır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Dünyada bir çok hastane reiki uygulamayı bütünleyici kabul etmekte ve reikiyle ilgili çalışmalara önem vermektedir. Reiki uygulayıcılarda sezgileri güçlendirir, ruhsal farkındalığın artmasını sağlar. Reiki evrensel bir enerjidir ve hiç bir kişinin tekelinde değildir. Reiki ile herkes kendinin şifacısı olabilir.

Reiki Nasıl Çalışır?

Tüm canlıların sahip olduğu bir yaşam enerjisi vardır ve bu enerji doğumla birlikte getirilmiştir. Yaşam enerjisi düşük olan insanlar daha kolay ve daha sık hasta olurlar. Yaşam enerjisi yüksek olanlar ise daha dayanıklıdırlar. Reiki insanın yaşam enerjisini arttırıcı bir yöntemdir. Reiki uygulayıcısı ister kendine ister bir başkasına reiki uygulasın kendinden bir enerji vermez O sadece reikiye kanal olur. Dolayısıyla enerjisi azalmaz aksine artar. Reiki kişinin vücut dengesini ve uyumunu korumasını sağlar. Eğer vücudunda herhangi bir yerde bozukluk yada sorun varsa bu tüm vücudu etkileyeceğinden bütüne yönelir. Günümüzde bir çok hastalığın altında zihinsel nedenlerin bulunduğu ve hastalığa yol açan zihinsel kalıplar değiştiğinde hastalığın da iyileştiği artık bilinmektedir.
Reiki sadece fiziksel boyutta değil zihinsel ve ruhsal boyutta da pozitif enerji veren özelliklere sahiptir. Reiki tıbbi tedaviyi asla reddetmez. Dünyada yapılan araştırmalar tıbbi tedavi gören hastaların reiki kullanmaları durumunda iyileşme hızının %50 arttığı ve ilaçların yan etkilerinden çok daha az etkilendiklerini ortaya koymuştur. Reikiyi düzenli olarak kullanmanın bir çok faydası vardır. Bunlardan bazıları şunlardır.;

  • Kronik hastalıklarınızın tedavisinde daha pozitif hissetmenize yardım ederek, tibbi tedavinize destek olur.
  • Bünyenizin daha güçlü olmasına yardım eder.
  • Stresli zamanlarınızda sizi rahatlatır ve sakinleştirir.
  • Korku duygusunu yenmenize yardım eder.
  • Kafanız karışık olduğunda düşüncelerinizi netleştirmenizi sağlar.
  • Düşüncelerinizi doğru noktaya yönlendirmenize yardım eder.
  • Vücudunuzu toksinlerden arınmasına yardım eder.
  • Duygusal sorunlarınızı çözmenize yardım eder.
  • Sezgisel yeteneklerinizi ve farkındalığınızı arttırır.
  • Kötü alışkanlıklarınızdan ve size zarar veren tutumlarınızdan vazgeçmenize yardım eder.
  • İnsanlarla ilişkilerinizde daha sakin ve daha yapıcı olmanıza yardım eder.
  • Sanatsal üretkenliğinizi arttırır ve ilham almanızı kolaylaştırır.
  • Kin, nefret,öfke gibi zarar verici duygulardan sıyrılmanıza yardım eder.
  • Kendiniz için daha doğru ve iyi olanı bulmanıza yardım eder.
  • Enerji vererek sizi dinçleştirir.
  • Psikolojik rahatsızlıklarda,fobilerde ve depresyonda tibbi tedavinin yanında iyileşme sürecini destekler.
  • Sevgi ve ilgi duygularınızı artırır ve duygusal ilişkilerinize olumlu katkısı olur.
  • Uykusuzluk, bitkinlik ve isteksizlik gibi sorunlarınızın çözülmesinde yardımcıdır.

Fiziksel, psikolojik ve zihinsel sorunların çözümlenmesine yardım etmesi ve diğer pozitif etkileri hem iş yaşamında hem duygusal yaşamınızda hem de sosyal ilişkilerinizde sizi destekleyecek ve çok daha mutlu bir insan olmanıza yardım edecektir. Reiki genel olarak yaşam kalitenizi yükselten bir enerji tekniğidir.

Reikinin Resimleri
Reiki uygulamasından önce aura resmi

Gene’s Aura Before Reiki

Reiki uygulamasından sonra aura resmi

Yukarıdaki resimler Kirlian makinasıyla çekilmiş olup www.jamesacker.com sitesinden alınmıştır. Reiki’nin kişinin elektromanyetik alanını ne kadar geliştirdiği ilk bakışta dikkat çekiyor.

———————————————————————
REİKİ ESNASINDA AURA

Reiki Esnasında Aura

Yukarıdaki fotoğraf reiki seansı sırasında Kirlian tekniği ile çekilmiştir. Auradaki mor-menekşe tonlarının artmasının nedeni ruhsal şifa yapılmasıdır. Resim www.ronsorg.nl sitesinden alınmıştır.

———————————————————————-
Reiki Uygulamaya başlamadan önce Celeste’nin Aurası yıl 2000

2001 yılında Celeste’nin Aurası

2006 yılında Celeste’nin Aurası

Yukarıdaki resimler Kirlian makinası ile çekilmiştir ve www.reikijoy.net sitesinden alınmıştır. Reiki ile auratik alanda sağlanan gelişme çok dikkat çekicidir.

———————————————————————

UZAKTAN UYUMLAMA’NIN ETKİSİNİ GÖSTEREN FOTOĞRAFLAR
Aşağıda çok çarpıcı 2 tane Kirlian resmi göreceksiniz. Bir tanesi masterın öğrencisini uzaktan uyumlamadan önceki, öğrencisinin parmaklarının enerjisini gösteren fotoğraf,diğeri ise uzaktan uyumlamadan sonra öğrencinin çektirdiği parmak aurasının Kirlian fotoğrafı.
öNCE


Fotoğrafta kişisel enerji iyi durumda olmasına karşın auratik alanda enerji dengesizliği görülmektedir.

SONRA

Uyumlamadan sonra enerjinin yayılımı ve dengesi sağlanmıştır ve ortada görülen parmak ucundan çıkan enerjinin büyüklüğü ilk fotoğrafa göre dikkat çekicidir. İk fotoğrafta parmak ucu olduğu gibi görülürken,ikincide parmak ucunda büyük bir enerji yoğunlaşması olmuştur. Ayrıca mor tonlara doğru dönen auratik alan şifacılığın bir başka göstergesidir.

Yukarıdaki fotoğraflar www.threshold.ca sitesinden alınmıştır.


REİKİ ÖĞRENMEDEN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER
Son günlerde kişisel gelişimi ile ilgilenen insanlar bu konuda yetkin insanlardan seminer yada danışmanlık alarak daha hızlı yol almak ve daha etkili bir şekilde kendilerini geliştirmeyi tercih ediyorlar. Eğer sizin seçiminiz reiki öğrenerek kendinizi geliştirmek ise aşağıdaki yazımı dikkatle okumanızı öneririm. Reiki konusunda çalışmaya başlamadan önce size ışık tutacak öneriler bulacaksınız.
Öncelikle reikinin size uygun bir sistem olup olmadığına karar vermelisiniz. Bunun için reiki ile ilgili kitaplar okuyabilir, internetten araştırma yapabilir ve reiki kullananlarla konuşabilirsiniz. Bu benim çalışma kriterlerimin içinde en önemli olandır. Bana gelen insanlara önce neden reiki diye sorarım. Eğer verdikleri yanıt, reikinin onlara verebilecekleri ile uyumsuzsa kabul etmem ve geri gönderirim. Başlangıçtaki amaçlarınız ile reikinin uyumlu olması, çalışma sonrası fayda elde etmeniz için çok önemlidir. Eğer reikinin size uygun olmadığını düşünüyorsanız bu durumda yoga,meditasyon,tai chi,nlp,eff,nefes çalışmaları,uzak doğu disiplinleri gibi başka konuları araştırın.. Önemli olan sizin için en iyi kişisel ve ruhsal gelişim sistemini bulmanızdır. Asla reiki öğrenmek için reiki öğrenmeyin.

Reiki öğrenmeye karar vermişseniz size uygun masterı seçmek ikinci önemli adım olacaktır. Reikinin dünyada bir federasyonu yoktur ve reikinin patenti kimsede değildir. Bu nedenle reiki alacağınız masterın çalışma kalitesine ve size uygun olup olmadığına ancak siz karar verebilirsiniz. Son derece yetkin, işini iyi yapan ve yeterli bilgi veren masterların yanında ne yazık ki, bir kaç günde master olarak seminer veren, seminerleri çay sohbetine dönüştüren, reiki bilgisi çok yetersiz olmasına karşın masterlık hakkı bulunan veya reiki seminerlerini sadece ticari beklenti ile veren kişilerde vardır. Unutmayın reiki seminerine hayatınızda bir kere katılacaksınız ve bu seminerden sonra bir yetenek kazanacaksınız. Bu nedenle doğru, tam ve iyi bir bilgilendirme almanız gereklidir. Ayrıca her master size uygun olmayabilir. Bu noktada kendimi örnek vermek istiyorum. Benim son derece mükemmeliyetçi,disiplinli,takibatı seven,seminerleri çok ciddiye alan bir yapım vardır. Seminer büyük bir ciddiyetle geçer, seminer sonrası çalışma veririm, 21 gün sonra kontrole çağırırım, katılımcların enerjilerini ölçer, gelişimlerine bakar ve gerekirse yeni çalışmalar veririm. Defalarca kontrole çağırdığım insanlar vardır. Ancak benim disiplinli bakışım bazı insanlar için uygun olabilir, bazı insanlar bundan hoşlanmayabilirler. Bu durumda bu kişilerin semineri daha farklı bir masterdan almaları gerekir. Bu durum doğru yada yanlış reiki semineri meselesi değil, kişiye uygun bilgilendirme meselesidir.

Ayrıca egosu çok yüksek, sürekli kendini öven,kendine gizemli bir hava veren, başka boyutlarda yaşıyor görünen, söyledikleri tutarsız, sürekli başka masterları kötüleyen, sadece kendisinin bu işi bildiğini iddia eden, sizi kontrol etmeye çalışan mastelardan nacizhane uzak durmanızı öneririm. Bir reiki master, gerçekten reiki ile çalışıyorsa egosunu en azından dengelemiş olmalıdır. Kanımca boş teneke çok ses çıkartır, sürekli kendini öven insanlar da temelde boş teneke gibidir. Kendisini Türkiye’de tek ilan eden, başka masterları master olmamakla suçlayan hatta dünyadaki bir kaç masterdan biri olduğunu söyleyen kişiler bile var. Bu kişiler tamamen reikiyi kişisel çıkarları için kullanmak isteğindedir ve kendilerinin gerçekten reiki ile çalıştıkları bile şüphelidir. Bir reiki master mütevazi sade olmalıdır.Unutmayın olgun başakların başı eğik olur.



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj