GönderenKonu:  (Okunma sayısı defa)

Aprahamcan

  • Forum Üyesi
  • İleti: 50
  • Üyelik Tarihi:
Bilmek
Tarih : 13-04-2012 Saat : 14:26

Bir avuç taşa sormuşlar neden değerlisin, “Yıllarca bozulmadan yaşayıp, bütün gelmiş, geçmiş tarihi gözlemleyebiliyorum. Yeri geldiğinde kristal özelliğimi kullanıp negatif enerjiyi toplayıp dünyaya ve insanlığa faydalı olabiliyorum, ben olmasam barınmaları zor olurdu insanlığın ” demiş.

Bir avuç bitkiye sormuşlar neden değerlisin, “  Gerektiğinde oksijen verip yaşamın sürdürülmesine yardımcı olup, gerektiğinde karbondioksit verip kalp damarlarını açabiliyorum. Her türlü hastalığa derman olacak yeteneği içimde barındırıyorum, bazen ise sofraları süsleyip insanların damak tadı olup hayata lezzet katıyorum” demiş.

Bir avuç toprağa sormuşlar neden değerlisin, “   Üstümde hayat bulur her canlı, ekip biçilerek ürün alır beslenir bütün bitkiler. Ben olmasam ne hayat olur ne de hayatı ekecek can olur” demiş.

Bir avuç suya sormuşlar neden değerlisin, “ Dünyanın büyük bir bölümü benden oluşur ben olmasam kurur bütün topraklar, insan bedeninin de %80’inden fazlasını ben oluştururum ne olurdu ben olmasam hayat dururdu yaşam kururdu” demiş.

Bir avuç hayvana sormuşlar neden değerlisin, “ Biz olmasak insanlar yalnız kalırdı demiş, doğanın rengi olup kendi iç döngümüzü koruyarak yaşamayı bildik, çoğu hareketlerimizle ilk dönemlerden bu güne, sağlıklı yaşamaları için besin kaynağı olup, giydirdik” demiş.

Bir avuç insana sormuşlar neden değerlisin diye, bir kısmı “Ben değerli değilim ki! Benim değerim dışarıdan gördüğüm kadardır” demiş. Bir kısmı “ Ben kendimce değerliyim ama yeterlimi bilmem” demiş. Bir kısmı da “ Ben her şeyin farkındayım, Yaratıcının bana kattığı Işıkla hayat buldum, onun verdiği özgür iradeyle hem suyu içmeyi, toprağı eşmeyi, bitkiyi yetiştirmeyi, hayvanları hayatın içine sokabilmeyi, taşı taşın üzerine koyup içine yerleşmeyi bildim, ben içimde Yaratıcının ışığını taşıdığımı bildiğim kadar değerliyim” demiş.

Huzurlu Farkındalıklar Ve Uyanışlar İçinde Bulunmanız Dileğiyle

                                                                                       Sevgiyle, 

                                                                                                        Can Apraham Kuyumcu