GönderenKonu:  (Okunma sayısı defa)

Aprahamcan

  • Forum Üyesi
  • İleti: 50
  • Üyelik Tarihi:
Kuvvet
Tarih : 02-04-2012 Saat : 15:12

               Hayatımıza baktığımız zaman, içerden belki bazen çekilmez bir hal aldığını görebilirsiniz. Bazen çıkmaz sokaklar içinde bulabiliriz. Aynı labirentin ortasına bırakılan hemstır gibi doğru çıkışı bulmak için zorlanırsınız. Hâlbuki o labirenti biz hazırladığımızda ve yukardan bir bakış açısına sahip olduğumuz için ne kadar kolay çıkış yolunu bulmak.

                Hayatımıza olan bakışı bazen dışarıdan bir gözle gözlemlememiz gerekir. Dışarıdan baktığımızda olaylara ne o tarafı tutuyorum diyebilirsiniz, ne bu tarafı tutuyorum. Çünkü ortada tarafsızlığın en güzel halini görürsünüz. Daha evrensel olarak bakabilme yeteneğine sahip olursunuz. Bu bakış açısıyla her zaman özgürlüğün tadını çıkartırsınız ve bu zihin rahatlığıyla yaratıcılığınızın gücü de artacaktır.

                Sonsuzluğun içinde, iki parmağımızın arasında tuttuğumuz dünyayı Sonsuz kaynaktan aldığımız güçle şekillendirildiğinde. Hem Yaratıcıya yaklaşmış, hem de yönetip yarattığımız dünya mükemmel görüntüsüyle herkesi hayran bırakacaktır.

                Herkes Tek bir Kaynaktan geldiğinin farkındalığı ve bu Kaynak Tekken fani zihniyetin içinde boğulan, ayrımcı düşüncenin sadece İnsan olma şerefine nail olarak atlatılacağını bilmek ne büyük mutluluktur. Bu mutluluğun kuvvetli bir bağla yayılarak güzel bir bütünü oluşturmanın keyfini bütün dünyadaki canlılarda huzurla etkilenerek karşılık verecek.

                    Huzurlu Farkındalıklar Ve Uyanışlar İçinde Bulunmanız Dileğiyle

                                                                                       Sevgiyle,

                                                                                                       Can Apraham Kuyumcu