GönderenKonu:  (Okunma sayısı defa)

Aprahamcan

  • Forum Üyesi
  • İleti: 50
  • Üyelik Tarihi:
Gerçeklik
Tarih : 28-03-2012 Saat : 13:01

Merkezin etrafında birçok yörünge oluşturur. Çoğu insan yaşamın merkezinde kendisinin olmasını ister ve kendisini de öyle görür. Bu bir bakıma doğrudur da. Zihnen bakıldığında biz merkezimi yaratırız ve kendi eksenimize yarattığımız gerçeklikleri çekmeye başlarız.

Ne olmak istiyorsak o oluruz, neyi seçersek onu yaşarız, ne kadar emek verirsek iyiliğe o kadar şükredecek sebebimiz olur.

Etrafımızda yarattığımız aynalardan sonra, iyice zihnimizden kurtarmaya başlayıp içimize dönmeyi başlarız. İçimize döndükçe ruhumuzu keşfetmeye başlarız. Ruhumuza indiğimizde ise asıl merkezin biz olmadığımızı Ruhumuzun ait olduğu Yaratıcı gücü merkeze alıp etrafında dönerken hepimizin arasında görünmez bir bağ olduğunu ve bu bağlar arasında bir çizgi çekip birleştirdiğimizde ise bir bütünün parçasını nasıl oluşturabildiğimizi görürüz. Bu ışıldayan bütünden koparak karanlığa ayrılanlar olabilir.

Herkes kendi seçimlerini yaratmak için iyiyi güzeli seçmelidir. Kimse kimseye ait değildir. Herkes ve her şey gerçek olana aittir ve bu şekilde özgürdür.

         Huzurlu Farkındalıklar Ve Uyanışlar İçinde Bulunmanız Dileğiyle

                                                                       Sevgiyle,

                                                                                       Can Apraham Kuyumcu