GönderenKonu:  (Okunma sayısı defa)

Aprahamcan

  • Forum Üyesi
  • İleti: 50
  • Üyelik Tarihi:
Zaman İçinde Zamansızlığı Yaşamak
Tarih : 27-03-2012 Saat : 14:12

                Zaman kavramının içine, zaman kavramı olmayan ruhları sıkıştırdık zihinsel bilinçle (fani sanılan) bedenlere. Ne kadar zordur ait olmadığı kısıtlılık halinde, yönetim şekline boyun eğmek onlar için.

                Kim bilir o sıkıştığı yerde uyanmayı beklemek ne kadar heyecan vericidir… sadece uyanmayı ve kontrolünün ona geçecek zamanın gelmesini beklemek… 

                O, o kadar güçlü bir kaynağa (Yaradan’a) aittir ki aslında, hapis hayatı yaşattığımız için ona potansiyelini göstermeye başladığı an mucize olarak düşündüğümüz gerçeklerin tek tek ortaya çıkacağını gözlemleyebileceğiz.

                Zamanı geldiğinde, zamansızlık içinde, sonu olmayan bir yaşamın varlığını hissedeceğiz. O dönüm noktasının başlangıcı, yüksek bilincin kutlama anı olacaktır. Birliğin içinde küçük bir noktadan, büyük bir noktaya hatta zamansızlık içinde üç nokta yan yana bile olabileceğiz. Her yerde varken, sadece tek yerde durabileceğiz. Neyi nasıl seçeceğimizi Yaradan’dan aldığımız güçle sınırsız iletişim, huzurlu etkileşim ağına sahip olabileceğiz. O zaman internet ağları bile yavaşlığından ve imkânsızlığından utanır hale gelecek.

                Her türlü varlıktan üstün yaratılmış bir varlık olmak ve bunun farkında olmak işte bütün mutluluk bu…

                                                               Huzurlu Farkındalıklar Ve Uyanışlar İçinde Bulunmanız Dileğiyle

                                                                                              Sevgiyle,

                                                                                                              Can Apraham Kuyumcu