#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Bilinçaltı Mp3

   
Ürün Özellikleri
Kilo Verme Güven problemi Sigara Bıırakma Bolluk ve Bereket
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

         Aile, çevre şartları, kültür, inançlarımız gibi pek çok etken hayatımızı şekillendiriyor. Çoğu zaman, kişilik gelişimi, sosyal yaşam, iş dünyası, aile içi ilişkiler gibi alanlarda olmak istediğimiz yere varamadığımızı düşünüyoruz. Kendimizi ve çevremizi değiştirmek, geliştirmek için gayretlerimiz yetmiyor ve bir yerden sonra mücadeleyi bırakıyoruz.

          Bu yüzden, istedikten sonra her şeyi çok daha kolay yollarla başarabilme ve değiştirebilme gücüne sahip olduğumdur. Bilinçaltına (subliminal) yönelik olumlu telkinler yapan kişiler ise bunu daha da ileri götürerek, kısa sürede ideallere ulaşma hızlanıyor. Buna göre, bir hafta-10 gün içinde, hiçbir gayret sarf etmeden yeteneklerinizi geliştirebilir, hafızanızı güçlendirebilir, kilo sorunlarından, sigara alışkanlığından kurtulabilir, zengin olabilirsiniz...Bunun gibi ancak hayallerinizle sınırlı olabilecek gelişmeler yaşamak için yapmanız gereken tek şey gizli telkinleri içeren müzikleri dinlemek. 

        Bilinçaltı, beynin, insan farkında olmadan bilinçdışı çalışan, bedenin istemsiz kaslarını yöneten, gece uyurken dahi vücut fonksiyonlarının çalışmasını sağlayan, beş duyu ile algılanan her şeyi anbean kaydeden ve gerektiğinde kullanılmak üzere bilincin emrine veren bir parçasıdır. Kendisine gönderilen her şeyi kayıt ediyor ve gerçekmiş gibi kabulleniyor. Bilinçaltına yerleşen bilgiler, tüm yaşamı etkileyen davranışlara yön veren temel esasları oluşturuyor. İnsan kulağı 15-20.000 Hertz arasındaki frekansları duyabiliyor; ancak bilinçaltı daha düşük frekansları da algılayabiliyor. Dijital müziklerin altına yerleştirilen düşük frekanslı telkin sözleri doğrudan bilinçaltına kaydoluyor. Açıktan olan telkinlere bilinç direnç gösterirken, gizli telkinler herhangi bir dirence maruz kalmadan bilinçaltına akıyor. Bu teknik ile sevilen bir müzik eserinin altına kaydedilerek bilinçaltına gönderilen telkin sözlerinin kişinin hayatını değiştireceği iddia ediliyor.



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj