#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Medikal Anti-Aging Yüz Masajı

   
Ürün Özellikleri
Yaşlanmayı geciktirmek, daha genç, güzel, sağlıklı ve doğal görünümlü bir cilde sahip olma
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Medikal Anti-Aging Yüz Masajı

             Yıllar geçtikçe doğal yıpranma süreci ile birlikte gerek cildimizde , gerek vücudumuzda bazı değişim ve deformasyonlar oluşmaktadır.


             Özellikle menapoz dönemi ile birlikte yaşanan hormonal değişimlere bağlı olarak yüzümüzde beliren çizgiler ve sarkmalar , bacaklarımızda oluşan selülit ve deformasyon , belimizin kalınlaşması , bir türlü eritemediğimiz göbeğimiz elbette ki zaman zaman hepimizin eski resimlerimize bakıp derin bir " ahh ! " çekmesine ve paniğe kapılmasına neden olmaktadır.


              Şunu bilmeliyiz ki ; doğanın kuralı gereği bu yıpranma süreci son derece doğal ve kaçınılmaz bir oluşumdur .Bizler bu dönemi en iyi şekilde geçirmek için üzülmek yada paniğe kapılmak yerine tüm bu değişimleri yaşanmış yılların gerçek kanıtı olarak görebilmeyi öğrenmeli , hayatta ve sağlıklı olduğumuz için şükretmeliyiz.


             Ancak bu demek değildir ki kendimizi kapıp koyuverelim. Amacımız yaşımız ilerliyor olsa da bilim ve teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak , sağlıklı bir şekilde ,kaş yapalım derken göz çıkarmadan , yaşlanma etkilerini sıfırlayamasak da olabildiğince aza indirmek yada yıpranma oluşum sürecini yavaşlatmak olmalıdır.

           Hatırlayalım ki doğru beslenmek , düzenli egzersiz yapmak , sağlık kontrollerimizi aksatmadan yaptırmak , belirli aralıklarla cilt ve vücut bakımı yaptırmak size bu konuda çok yardımcı olacaktır.

            Buradan yola çıkarak sizleri Anti - Aging Yüz Masajı hakkında bilgilendirmek isterim.

            Anti - aging yüz masajı zamanla yüzümüzde oluşacak kırışıklık , çizgilenme, sarkma, deformasyon ve leke gibi yaşlanma belirtilerini en aza indirgemeyi ve oluşum süreçlerini olabildiğince yavaşlatmayı hedefleyen bir bakımdır.

Sanjana Therapy de Medikal Anti - Aging Yüz Masajı konusunda uzman ve deneyimli uzman tarafından cilt yapısı ve kişinin cilt yapısı gözönünde bulundurularak 1 - 5 yada 10 seanslık kürler şeklinde uygulanmaktadır ve seans süresi 25 dakikadır.

Hücre yenilenmesini,
Dolaşımın hızlanmasını,
Kolajen ve elastin dokusunun güçlenmesini,
Cildin sıkılaşmasını ve yüz ovalinin ortaya çıkmasını 
Yoğun nem depo edici özelliği ile cilde canlı, parlak diri bir görünüm kazanmasını sağlayan anti - aging yüz masajı A- C - E vitamini , koenzim Q-10 , Alfa Hidroksi Asit, Hyoluronik Asit, Lipozom, bakır, çinko, magnezyum, retinol içeren özel ampul ,serum,krem ve yağlar kullanılarak yapılmaktadır.

               Anti - aging ürünler içindeki bakır,magnezyum ve çinko ciltte nem tutma , C vitamini bağ dokusunu sıkılaştırma, E vitamini serbest radikalleri yakalama ve cildin erken yaşlanmasını önleme, koenzim Q 10 anti- oksidan etki sağlama işlevlerini göstermektedirler.

               Uygulanan özel masaj teknikleri ile cilde son derece sağlıklı ve diri bir görünüm sağlayan bu masaj aynı zamanda çok keyifli ve dinlendiricidir.

             Daha önce hiç böylesine etkili bir uygulamayı tecrübe etmediyseniz ,sizi belki de hayatınızın vazgeçilmezleri arasına katacağınız bir keyif ile tanışmaya davet ediyoruz.  
              Yüz bölgesine Enerji therapy uygulanmaktadır. Anti-aging masajın faydaları

 

Yaşlanan cildin 4 özelliği  

- Yaşlanan ciltte incelme oluşuyor 
- Kolajenin azalmasıyla birlikte cilt gerginliğini kaybediyor, kırışıklıklar gözleniyor 
- Pigment hücrelerinin düzensiz çalışması nedeniyle ciltteki renk değişikleri artıyor 
- Ciltteki nemlilik azaldığından kuruluk oluşuyor 

Yaşlanma ise iki nedenle oluşuyor:

- Yaşa bağlı yaşlanma (içsel yaşlanma) 
- Dışsal faktörlerle oluşan yaşlanma


YAŞ iLERLİYOR, DNA YENıLENMESı YAVAŞLIYOR 

* Yaşa bağlı yaşlanma 
Bu kaçınılmaz bir durum. Tüm insanlarda yaş ilerledikçe hücrelerin çoğalmasında ve DNA’nın yenilenmesinde azalma oluyor. Hücrelerin büyümeleri yavaşladığı için cilt inceliyor. Bu süreç 20’li yaşların sonunda başlıyor. 

* Dışsal yaşlanma 
Dışsal faktörlerle oluyor. Güneşin zararlı UV ışınları, alkol ve sigara alışkanlığı, gürültü, hava kirliliği, yanlış kozmetik kullanımı buna neden oluyor. Bu nedenle güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu ürünlerin kullanılması, cilde uymayan kozmetik ürünlerin kullanılmaması, alkol ve sigara tüketilmemesi gerekiyor. Tüm bunlara ilaveten, cildi zararlı etkilerden koruyan dermo kozmetik ürünlerle cilde takviye yapılıyor. 


ANTIAGING MASAJ UYGULAMASINA 30’LARDA BAŞLAYIN !!

        Yaşlanmayı geciktirmek, daha genç, güzel, sağlıklı ve doğal görünümlü bir cilde sahip olmak için, 30’lu yaşlarından itibaren ciltlerine uygun antiaging uygulaması gerekiyor. 


        Uygulanan ürünlerin cildi gençleştirici etkiye sahip olduğu bilimsel olarak da kanıtlandı. A vitamini, ciltteki kolajen salgısını artırıyor, derinin gerginliğini sağlıyor. Soyucu özelliği var, bu sayede yıpranmış cildin altından taze bir derinin gelmesini sağlıyor. Cildimizdeki düzensiz pigmentasyonu (renk artışı) azaltıyor. Güneş lekelerinin hafiflemesine yardımcı oluyor

      Meyve asidi içeren antiaging ürünlerinin de cilde yararları bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Bu ürünler cildin rengini açıyor. Meyve asitleri hyarulonik asit salgılanmasını artırıyor. Su tutucu özelliğe sahip olan hyaluronik asit cilde nem kazandırıyor.

Uygulamanın içinde enerji ve akupresür noktaların masaj uygulmasıda bulunmaktadır

Seans Ücreti :

 



Medikal
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj