#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Kendine Yetme Sanatı

   
Ürün Özellikleri
Bedeni Fiziksel,Ruhsal Ve Zihinsel olarak özelliklerinin farkına vardırmak. ( başucu kitabı)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

Resmi tıklayarak D&R ın sayfasına ulaşarak Kitabı temin edebilirsiniz...

    

 Madde formunun araç değil de amaç haline dönüştürülüp, insan ruhunu kontrol etmesidir ve bunu destekleyen sanayi ve medyanın genişlemesidir. Dünya teknolojik açıdan ilerlemekte, fakat sevgi anlamında gerilememize ve ö zümüzden yani Gerçek olandan uzaklaşmamıza neden olmaktadır…

Dünyamız büyük değişime doğru ilerlerken alışkanlık-larımızda ona göre değişime uğramaktadır. Çoğumuz bu yaşadığımız üçüncü boyutun içinde sorun olarak adlandırdığımız konular ile nasıl doğru şekilde başa çıkabileceğimizi araştırırız. Ya da onu, büyük yük olarak düşünüp altında kendimizi ezilmiş ve teslim olmuş buluruz. 
                 Asıl sorun özümüzde büyük sevgi ışığını taşıdığımızın unutturulmasıdır.
 

                 Durup düşünmek yerine, kaderci anlayışa sahip olan insanların dünyanın enerjisini azalttığını görmekteyiz. Kimi insanların ise egolarının esiri olduğunu, onu kontrol edebilmek yerine aşırı bencil ya da aşırı olumsuz şekilde davrandıklarını gözlemlemekteyiz. Daha fazla rant elde etmek için yiyeceklerin genleriyle oynanması, insan sağlığını hiçe sayan ürünlerin piyasaya sürülmesinde hiçbir sakınca görmeyen bir sistem içinde bulunuyoruz. Bu görünen fakat bizim görmek istemediğimiz durumlardan sadece bir kaçı.
                Bu kadar olumsuzluktan bahsetmek aslında benim için hoş bir durum değil fakat bir şeyi biliyorum ki olgunluk seviyesine gelebilmek için düşüncelerimizin yaşanmışlığa ihtiyacı vardır. Bunların, yaşanan gerçekler olduğunu kabul edip derslerimizi çıkartmalıyız. Ve gören gözlerle bakmayı öğrenme zamanımızın geldiğini bilmeliyiz. Olumsuz olayların, aslında hayırlı bir yanı olduğunu da düşünebiliriz. “Bu kadar olumsuzluk içinde nasıl bir olumlu yan bulmayı başardınız” diyebilirsiniz. Yaşanmış bunca olumsuz deneyimler sonucunda, insanlara kendilerini keşfetmeleri konusunda nasıl yardımcı olabileceğimi düşünmeye başladım. İnsanları bu arabesk yetiştirme tarzından bir nebze uzaklaştırmak, yeni doğan çiçeklerimizi doğru sulayıp, boynu bükük kalmayacak şekilde dimdik hayata hazırlayıp, büyük başarılar sağlayacak şekilde, cesaretle dünyada ilerlemelerinin yolunu açmalıyız. Yeni nesil mutlu olmayı ve doğru yönlendirilmeyi hakkediyor....



 

OKUR YORUMLARI (YORUMLAR ,KİTABIN  SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ6FACEBOOK SAYFASINDAN ALINMIŞTIR)

www.facebook.com/pages/Kendine-Yetme-Sanatı/250502924979430

 

Neslihan Çetin Ötğen

İlgili olduğum konuların hepsini bir arada bulundurup,içimde taşıyıpta diğer insanlara anlatamadığım konuları akıcı bir şekilde anlatıp,bıkmadan yorulmadan okuyabildiğim bu kitabın yazarına Can Apraham Kuyumcu'ya,ikinci kitap için sabırsızlanıyorum,acele et lütfen,sağlıkla,ışıkla yeni ışıklı kitaplara.

 

Seray Akın Ürkmez

 kişinin kendine doğru atacagı çok güzel bir adım... sevgili can apraham kuyumcu kocaman sevgi okyanusunuzda bir avuç incidir bu kitap... her sayfası şifa dolu ışık dolu... yeni kitabınız için sabırsızlıkla bekliyoruz... sevginize sabrınıza sağlık... sevgiyle..

 

Hülya Karakaş

Bir kitap insanın hayatını değiştirmez ama geliştirir,olgunlaştırır,hayat a bakış yönünü değiştirir.Kitabı yzan da,bu kitap da hayatımın en değerlileri olarak itinayla korunacaktır tarafımdan.Teşekkür ederim Can.:)

 Zehra Sonsuzyaşam Teylik

 ‎"Evrendeki en değerli şey nedir?" diye sorsanız;ben "Sevgi" diye yanıtlarım.Sevgi; evrendeki her şeyin ondan kaynaklandığı özdür ve her şeyin ayrılmaz bir parçasıdır.Bu yüzden Can'a tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum,bu sevgiyi en yalın haliyle ve bilgiyle donatarak sunduğu için :)) Ruhtan akan derin bir sevgiyle ve başkalarına yardımcı olma arzusuyla yazdığın için sonsuz teşekkürler...
Bu kit
abın,hazır olan herkese kendini tanıma konusunda bir rehber olacağına hiç şüphem yok.O kadar bilgelik ve sevgi dolu bir kitap ki,büyük keyif alarak okudum.Ruhsal farkındalığını artırmak isteyenlere gerekli olan hemen hemen tüm konulara yer verilmesi de kitabın bir ayrıcalığı bence...
Hayata bakışımızda,kendimize bilinçli ya da bilinçsiz olarak zarar verebiliyoruz.İşte bütün bu noktalara yer vermiş olması okuyan herkese büyük bir katkı sağlayacaktır.Emeğine sağlık güzel insan! İyi ki varsın :)) 
Sonsuz Sevgimle.

 

Ece Arife Onur Cömert

Defalarca okunması gereken bir baş ucu kitabı.. bilgeliği gözlerine yansımış bir ruhtan da bu beklenirdi zaten.. ;

 

Tuğçe Sabaz

Dolu dolu dopdolu:)) Her şeye dair o kadar çok bilgi var ki, insan okurken zaten bir defa bakmanın yeterli olmayacağını anlıyor. Dilinin çok sade ve bizden olması kitapla ayrıca bir bağ oluşmasını sağlıyor. Baş ucumdan bir ömür boyu ayırmayacağım, herkese de şiddetle tavsiye edeceğim bir kitap. Emeğine, düşüncelerine sağlık sevgili Can. İkincisi için sabırsızlanıyorum:)

Şirin Nil Kılıç

İnsana her cümlesinde pozitif olabilmeyi aşılayan sorunları çözüm yolları ile birlikte sunan,Gerçekten kişinin var olma potansiyelini açığa çıkartmasında çok büyük etki yaratan bir kitap.Kişi ilk önce kendini tanımalı ve sorunları nın farkına varabilmeli bu kitabı elime aldığımda ilk aklıma gelen sorulardan biri ''Hayatın akışı içerisinde kendimle nekadar barışığım,Gerçekten ben bu yaşadığım olaylarla mutlumuyum gibi... '' Ben kendimi nekadar iyi tanırsam ve barışık olursam hayatın akışı içerisinde de okadar kendime yeterim.(Çevreme yeterim) Birçok ilgi alanının birleşme noktası diye tabir edebilceğim bir kitap yalın bir dille anlatım :) Teşekkürler Can Apraham Kuyumcu sevgiler..

Ayşe Yağmur Aydın

‎14 yaşımda yaşadıklarım sonrasında yaptığım ve yapmaya başladıklarım konusunda her gün kafamı yeni sorular kurcalamaya başlıyordu cevaplar arıyordum. Bir gün SanjanaTherapy sayfasını gördüm bu sayfayı inceledim ve bulduğum msn adresini ekledim. Kişi beni kabul etti tanıştık sohbet ettik ve ben o zamandan bu yana 6 sendir başımdan geçenleri uykularımı kaçıran sorunları onunla paylaştım. Bana çözümler buldu yardım etti sorularımdan daha fazlasını öğrendim.ondan öğreneceğim daha çok şey olacak.Ve o kişi şimdi bir kitap yazdı bu kitabı temin ettim gerçekten zamanı buna harcamaya değer, bir günde bitirdim ve tavsiyeleri uyguluyorum.......

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj