#terapi #ağrı #lenfmasajı #psikoloji
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/pages/SANJANA-THERAPY/106253773308?ref=hl
  • https://twitter.com/AprahamCan

Ana Sayfa


     Sanjana Yaşam Enerjisi

   
Ürün Özellikleri
Tekrardan Yaradanla Hızlı Bir Bağ Kurup Ruhu Sıfırlamak
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

  Sanjana Yaşam Enerjisi

-Kronik hastalıklarınızı yavaş yavaş ya da hızlıca ortadan kaldırır.

- Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi hastalıklara karşı korur. Stresli zamanlarınızda sizi rahatlatır ve sakinleştirir.

-Korku duygusunu yenmenize yardım eder. Kafanız karışık olduğunda düşüncelerinizi netleştirmenizi sağlar.

-Ağrı ve acılarınızı azaltır. Düşüncelerinizi doğru noktaya yönlendirmenize yardım eder. Varolan hastalıklarınızın ilerlemesini durdurur. Vücudunuzu toksinlerden arındırır ve zehirli maddelerin atımını sağlar. Duygusal blokajları çözer ve duygusal sorunlarınızı çözmenize yardım eder.

-Sezgisel yeteneklerinizi ve farkındalığınızı arttırır. Vücudunuzdaki yaraların daha kolay geçmesini sağlar Kötü alışkanlıklarınızdan ve size zarar veren tutumlarınızdan vazgeçmenize yardım eder.

-İnsanlarla ilişkilerinizde daha sakin ve daha yapıcı olmanıza yardım eder. Sanatsal üretkenliğinizi arttırır ve ilham almanızı kolaylaştırır. Kin, nefret,öfke gibi zarar verici duygulardan sıyrılmanıza yardım eder. Bilinçaltınızdan kaynaklanan sorunları tedavi eder.

- Kendiniz için daha doğru ve iyi olanı bulmanıza yardım eder. Enerji vererek sizi dinçleştirir ve yaşlanma etkilerini azaltır. Cinsel sorunlarınızın çözülmesinde yardımcı olur.

-Psikolojik rahatsızlıklarda, fobilerde ve depresyonda olumlu sonuçlar verir. Sevgi ve ilgi duygularınızı artırır ve duygusal ilişkilerinize olumlu katkısı olur. Uykusuzluk, bitkinlik ve isteksizlik gibi sorunlarınızın çözülmesine yardım eder.

-Fiziksel,psikolojik ve zihinsel sorunların çözümlenmesine yardım etmesi ve diğer pozitif etkileri hem iş yaşamında hem duygusal yaşamınızda hem de sosyal ilişkilerinizde sizi destekleyecek ve çok daha mutlu bir insan olmanıza yardım edecektir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj